Felicitari si mesaje onomastice de Sf Constantin si Elena – texte si urari gratuite de ziua numelui

Felicitari si mesaje onomastice de Sf. Constantin si Elena – texte si urari de ziua numelui

La multi ani, cu ocazia zilei de „Sfintii Constantin si Elena”! Sa ai parte de numai bucurii si impliniri!

La multi ani, Constantin! Sa ai puterea sa faci lumea mai buna si sa fericestifaci fericiti  pe toti in jurul tau cu bunatatea ta, dragostea ta si cu frumusetea sufletului tau! La multi ani, Constantin!

Elena, cu ocazia zilei tale onomastice, vreau sa iti spun ca pentru mine reprezinti totul in viata si ca sufletul meu iti doreste numai fericire si impliniri!

La multi ani de Sfintii Imparati Constantin si Elena! Fie ca adierea vantului lin al acestei zile frumoase de primavara sa te mingie cu mirosul imbietor al florilor de mai iar sufletul sa-ti ramana deschis catre calea fericirii si implinirii eterne!

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Costica!

La multi ani, Elena! Este minunat sa stii ca cineva te place, cineva se gandeste la tine, cineva are nevoie de tine… dar e si mai minunat sa stii ca exista cineva care nu-ti uita niciodata ziua de nume. La Multi Ani, Elena!TE-AR MAI INTERESA SA CITESTI

Tags: , , , , , , , ,

Mesaje-Urari-Statusuri-SMS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*