Farmville Facebook, cel mai jucat joc din lume online, "joc ferma facebook"

Farmville Facebook, cel mai jucat joc din lume online, “joc ferma facebook”

Ce este FarmVille ? Cum sa joci FarmVille pe Facebook ? Cum creeaza FarmVille dependenta in randul utilizatorilor de Facebook?

Cel mai popular joc online realizat vreodata, Farmville Facebook a lovit ca un uragan segmentul online al jocurilor tip strategie.

Farmville Wall a adunat deja 63.7 milioane de utilizatori activi din întreaga lume, începând cu noiembrie 2009 . Astfel, Farmville este în prezent o  afacere online (joc online) evaluata la cateva milioane de dolari.

Jucatorii de FarmVille au în administrare o ferma virtuala unde pot planta si recolta diverse legume si pomi fructiferi si unde cresc animale.

În principiu, ferma ta din FarmVille este compusa din ogorul pe care vei planta diverse specii de plante, copacii care vor asigura recolta de fructe si animalele domestice sau mai putin domestice.

Un lucru este sigur: fara Facebook, FarmVille nu ar fi putut devenit un asa de cunoscut joc online.

Îti poti invita prietenii de pe Facebook sa joace FarmVille, sau daca joaca FarmVille deja ti-i poti face vecini.


Insa Farmaville pare sa nu fie un joc chiar atat de gratis pe cat pare sa para. O ancheta recenta, semnata de Michael Arrington de la Tech Crunch, arata inclusiv ca jocul îi încureajeaza fatis pe minori sa scoata bani din buzunar pentru o ferma mai aratoasa.
Come build a farm with your friends in Farmville. Plant crops, take care of farm animals and help your friends grow their farms. Come see the fastest “growing” game on Facebook!

user tags: farmville facebook, facebook games, cel mai jucat joc din lume online, facebook jocuri ferma, farmville cum se joaca, joc ferma facebook, farm ville game online, jocul ferma de pe facebook, cel mai jucat joc din lume


Tags: , , , , ,

INFORMATII DIVERSE UTILE.

6 Responses to “Farmville Facebook, cel mai jucat joc din lume online, "joc ferma facebook"”

 1. radu fermier12 says:

  e foarte misto acest joc

 2. alexutzu says:

  as vrea sa joc acest joc pt k am auzit k este foarte frumos:X

 3. haiduc larisa says:

  e faina da is hot aia care lau facut am avut 19000 si mai am 4000!nu va mai jucati pe el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. andra says:

  imi place jocul farmville si as vrea sa ma lasati sama joc si eu.

 5. alextare123 says:

  naspa!!mai bn jucati farmerama!!!ok?e mai tare mai frumos

 6. erika says:

  As dori sa joc farmville dar nu stiu cum. Ma puteti ajuta.Am vazut la cineva cum se joaca si mi-a placut!