EPISOADE O NOUA VIATA CU Criss si Vlad, Sore si Rapha din 2 Februarie

LALA BAND isi continua aventura in noi episoade in telenovela muzicala O Noua Viata,  numai la Acasa TV.

Din distributia telenovelei “O noua viata” fac parte mari actori romani, precum si nume noi, tineri extrem de talentati descoperiti la casting-uri, iar scenariul noii telenovele muzicale O Noua Viata va fi unul alert, cu multe rasturnari de situatie.

Sore si Rapha se afla în fata unui nou început în telenovela “O noua viata”. Personajele interpretate de ei, Sara si Cristi, încearca sa lase în urma trecutul, însa îi leaga multe amintiri si o veche poveste de iubire.episoade o noua viata sore si rapha

Criss si Vlad, cei doi îndragostiti si protagonisti din prima telenovela muzicala româneasca lasa în urma trecutul si se lupta in noile episoade din O Noua Viata sa depaseasca noi obstacole.

Personajele Anca si Vlad se afla în fata unui nou început, iar iubirea lor va trebui sa treaca peste încercari grele.

Cuplul Ioana si Andrei vor avea de trecut noi si grele obstacole, deoarece  un personaj malefic intervine în viata lor.

Ioana se întoarce de la Paris, unde a fost plecata împreuna cu Monica. Afla ca sora ei are amnezie si nu-si mai aduce aminte de ea.

Dorian Popa ajunge în pragul depresiei.

Alina Chivulescu si Bogdan Albulescu au primit roluri in “O noua viata”

Alina Chivulescu se afla la prima întâlnire cu un rol negativ. Ea va fi Amalia, o femeie frumoasa si bogata, manager si impresar muzical de succes si totodata partenera lui Filip în planul lui de razbunare pe care il veti vedea dezvaluit in episoadele noi din O Noua Viata.

Bogdan Albulescu îl interpreteaza pe Filip, un barbat sarmant, de meserie avocat, foarte inteligent si ambitios. Ceea ce îl anima în viata este razbunarea.

Adela Popescu si Radu Valcan formeaza un cuplu atât în realitate, cât si în noua telenovela O NOUA VIATA.

Raluca, personajul Adelei Popescu, se dedica trup si suflet proaspetei sale familii si tinerilor din Lala Band.

Tudor, profesorul de sport al scolii, interpretat de Radu Vâlcan, preia functia de conducere a scolii.

Una dintre noutatile telenovelei O NOUA VIATA este ca la inceputul si finalul fiecarui episod, telespectatorii vor urmari videoblog-uri cu membrii LaLa Band, prin intermediul carora actorii din distributie vor explica propriile trairi si emotii.Tags: , , ,

Filme Imagini Video Clip.

Comments are disabled