EPISOADE NOI SANTA DIABLA ACASA TV – ONLINE MELODIE DE INCEPUT SANTA DIABLA

Din 14 ianuarie 2014 Episoade Noi din Telenovela SANTA DIABLA numai ACASA TV, de la ora 20:30.

Vedeta din “Mundo de Fierras” si “Mas sabe el diablo” a primit o oferta tentanta.

Gaby Espino este vedeta in noua telenovela a postului Telemundo, SANTA DIABLA, al carui scenariu este scris de José Ignacio Valenzuela (“La Casa de al Lado”).

Ultimul rol al actritei Gaby Espino a fost in “Ojo por ojo” unde a interpretat rolul Alina Jericó de Monsalve.

Iata pe scurt povestea din Telenovela SANTA DIABLA cu Gaby Espino si Aaron Diaz, care ca va tine cu sufletul la gura pe parcursul celor 110 episoade ale telenovelei.Melodie inceput Online Santa Diabla - Gaby Espino

Santa Martinez este o femeie frumoasa ce provenea dintr-o familie umila si care se mutase din oraselul ei natal Marrero.

Santa Martinez se maritase cu iubitul ei Delgado Willy si impreuna aveau un copil plin de viata botezat Willy Jr.

Viata tinerei Santa este insa pe cale sa se schimbe. Sotul sau Willy fusese angajat ca profesor de muzica de catre Daniela Cano, nepoata lui Gaspar Cano, un avocat foarte puternic si extrem de bogat. Acest job era foarte bine platit pentru Willy, astfel ca acesta putea sa isi intretina familia fara nici un fel de problema.

Cu toate acestea nu toate lucrurile aveau sa fie buna. Barbara Cano mama Danielaei era pasionata de a cuceri barbatii din jurul ei. Barbara Cano devine obsedata de Willy si incepe sa il hartuiasca.

Cum va reusi Willy sotul lui Santa Martinez sa iasa din acest scandal si daca va reusi Barbara sa il distruga ramane sa aflati doar urmarind episoadele live din SANTA DIABLA, numai la ACASA TV.

Pentru cei pasionati de Santa Diabla iata si melodia de inceput. 

Actori SANTA DIABLA

  1. Gaby Espino –  Santa Martínez / Amanda Brown “La Diabla”
  2. Aarón Díaz[6-  Santiago Cano
  3. Carlos Ponce – Humberto Cano “El Tiburón Blanco”
  4. Ximena Duque –  Inés Robledo

vezi santa diabla episodul 1 in romana online, santa diabla episodul 1 in romana youtube, santa diabla ultimul episod in romana peteava, santa diabla episodul 1 in romana voyo, santa diabla ultimul episod  in romana Ianuarie, februarie, martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie , Octobrie, Decembrie, 2014.Tags: , , , ,

Filme Imagini Video Clip.

Comments are disabled