Episoade "Iti ordon sa ma iubesti" Acasa TV – melodie de inceput Porque el amor manda

Din 20.04 –  Episoade “Iti ordon sa ma iubesti” Acasa TV – melodie de inceput Porque el amor manda

Telenovela “Iti ordon sa ma iubesti”, premiera sambata, 20 aprilie, 20.30melodie de inceput Iti ordon sa ma iubesti maria jose

Fernando Colunga si Blanca Soto  joaca pentru prima data împreuna în telenovela „Porque el amor manda”, sau cum au tradus cei de la Acasa TV “Iti ordon sa ma iubesti”.

Noua telenovela de la ACASA TV cu Blanca Soto si Fernando Colunga, este un remake (mexican) dupa telenovela columbiana „Secretarul”.

In “Iti ordon sa ma iubesti” protagonistul este un barbat care traieste în SUA, dar se întoarce în Mexic atunci când afla ca are o fiica.

De dragul acesteia, el ramane în Mexic  si ajunge sa lucreze pentru o femeie importanta,  de care se îndragosteste.

MELODIE DE INCEPUT Porque el amor manda – Iti ordon sa ma iubesti MARIA JOSE

Alaturi de vedetele Fernando Colunga si Blanca Soto in telenovela “Iti ordon sa ma iubesti” vor mai juca, printre altii, Erick Elías, Ninel Conde si Jorge Aravena.

Blanca Soto si Fernando Colunga, Jorge Aravena, Claudia Ramírez vor interpreta intr-un mod diferit o poveste de succes ce a fost transmisa in Colombia sub numele de “El Secretario” si care a reusit sa captiveze publicul.

Telenovela “Porque el Amor Manda” va contine o doza de comedie ce va mentine publicul intr-o buna dispozitie.

Si un pic de cancan mai putin cunoscut din culisele filmarilor la “Iti ordon sa ma iubesti”.

Fernando Colunga, trebuia sa filmeze o scena în care o salveaza pe Blanca Soto, partenera lui din telenovela, însa ceva nu a mers bine, iar Fernando a suferit o leziune la piciorul stang. Si din aceasta cauza scenariul serialului a fost modificat pentru a se explica aparitia actorului Fernando Colunga accidentat.TE-AR MAI INTERESA SA CITESTI

Tags: , , , , ,

Filme Imagini Video Clip.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*