drpcivro autentificare, chestionare Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor

drpciv.ro… autentificare, chestionare… Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor

www.drpciv.ro este un portal/site guvernamental… de succes 😀

DRPCIV pune la dispozitia utilizatorilor informatie legislativa despre permise de conducere, inmatriculare vehicule, examinare PC si informatie legislativa conexa.

Portalul drpciv.ro ofera servicii online de Consultanta Permise de conducere,  pentru Înmatriculare vehicule si Examinare PC (chestionare)

Pentru a beneficia de aceste servicii online, care va sunt puse  la dispozitie de www.drpciv.ro, inclusiv cel de simulare a unui examen teoretic, este necesar sa va autentificati pe site!

Incarcarea chestionarelor on-line se poate realiza doar dupa autentificarea vizitatorului pe pagina principala a site-ului, iar in prezent sunt disponibile chestionare pentru categoriile A si B, in limba romana, urmand ca in perioada imediat urmatoare sa fie introduse intrebari pentru toate categoriile si in limbile engleza, maghiara, franceza si germana

Pentru a va autentifica pe portalul drpciv.ro trebuie sa va creati un conti aici: http://www.drpciv.ro/info-portal/newAccount.do

Initiativa este binevenita. Lucru care se vede si din traficul realizat de www.drpciv. ro, peste 30000 de vizitatori unici pe zi!

CONTACT – D.R.P.C.I.V.

ADRESA: sos. Pipera nr.49, sector 2, Bucuresti.

TELEFON: 021.301.95.70

FAX: 021.232.16.61

MAIL: drpciv@mai.gov.roTags: , , , , , , , , ,

ADRESE UTILE, Curs mecanica auto.

Comments are disabled