Dieta Gabriela Cristea – Cum a slabit Gabriela Cristea – Poze Gabriela Cristea grasa / slaba

Dieta Gabriela Cristea – Cum a slabit Gabriela Cristea – Poze Gabriela Cristea grasa / slaba

poze gabriela cristea grasa poze rareO stiti pe Gabriela Cristea de la show-ul de succes „Nora pentru mama”, si apoi de la „Draga mea prietena” si poate o stiti pe Gabi Ccristea din pictorialul in care a pozat goala intr-o cunoscuta revista in care iepurasii poarta papion.

Dar nu asta este problema.

Problema este ca in ultimii ani, datorita stilului de viata haotic, Gabriela Cristea se ingrasase.

Si nu, asa 2, 3 kg ci mai multe kile au facut ca din fostele forme ale Gabrielei Cristea sa se aleaga praful.

Asa ca Gabi si-a schimbat radical regimul alimentar, a început sa mearga la sala de sport si, in paralel, sa puna pe picioare o afacere cu rochii si accesorii de mireasa.

Dar sa vedem care este meniul  cu care Gabriela Cristea a slabit.

Am putea sa spunem si dieta Gabriela Cristea, insa magazin de rochii de mireasa gabriela cristeapreferam sa-i spunem meniul cu care Gabriela Cristea a slabit si si-a recapatat formele cu care isi obisnuise candva fanii.

Gabriela Cristea a eliminat din alimentatia zilnica zaharul, prajelile, alimentele procesate, chimicalele, fainoasele în exces sau dulciurile si a adoptat un regim alimentar echilibrat, alcatuit din legume, peste, carne de pui, pâine integrala, cereale, brânzeturi, migdale, nuci, fructe.

La toate acestea, Gabriela Cristea a adaugat sportul din belsug, mersul la sala cel putin de cinci ori pe saptamâna, precum si excercitiile cardio, pilates, kangoo jumps.

Meniul Gabriela Cristea este alcatuit din cinci mese pe zi, trei principale si doua gustari.

Meniul este foarte variat, însa restrictiile care se aplica zilnic sunt urmatoarele: bea apa plata cu multa lamaie, pe stomacul gol, dimineata si înainte de masa de pranz. Apoi Gabriela consuma doua cani mari cu ceai zilnic, una dupa masa de pranz si cealalta inainte de culcare.TE-AR MAI INTERESA SA CITESTI

Tags: , , , ,

Vedete romanesti si internationale Blog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*