Despre VEDIXIN cu Luteina – pareri despre Vedixin capsulele Pentru Vedere Optima

VEDIXIN capsulele cu luteina sunt cel mai nou produs ZDROVIT care are grija de vederea ta.

Compozitia Vedixin este mult mai complex.

Capsulele de Vedixin sunt un supliment alimentar complex, care prin compozitia sa, vine in spirijinul unei vederi optime si sanatoase.

Despre compozitia capsulelor VIDIXIN pe scurt putem spune ca este perfect echilibrata si ajustata pentru a oferi intr-o capsula nutrientii, vitaminele si minerale pentru o zi. Deoarece Vidixin se administreaza odata pe zi.

1 capsula de 510 mg de Vidixin contine: 3 mg luteina (min. 0,12 mg zeaxantina); 50 mg extract de afine1,6 mg vitamina B2 (114,28% din Doza Zilnica Recomandata*); 800 µg vitamina A retinol echivalent (100% din Doza Zilnica Recomandata*); 80 mg vitamina C(100% din Doza Zilnica Recomandata*); 15 mg zinc (150% din Doza Zilnica Recomandata*); 25 µg seleniu (45,45% din Doza Zilnica Recomandata*).pareri despre vedixin capsule zdrovit

Lista ingrediente Vedixin Zdrovit pentru vedere optima:

1. Luteina este un antioxidant important pentru vedere ajutând  la o mai buna circulatie sanguina la nivelul ochilor si protejându-i împotriva radiatiilor UV în exces.

2. Extractul de afine contine antociani, substante din grupul flavonoidelor, care sustin nutritia structurilor delicate ale retinei, ca si producerea si refacerea rodopsinei – pigment vizual – care este un element esential în vederea corecta, mai ales dupa lasarea întunericului.

3. Antocianii protejeaza celulele retinei împotriva aparitiei alterarilor degenerative si inflamatorii si îmbunatatesc acuitatea vizuala.

4. Vitamina B2, zincul si vitamina A contribuie la mentinerea vederii normale.

5. Seleniul, vitamina B2 si vitamina C contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

6. Zincul contribuie la metabolismul normal al vitaminei A.

PRET Zdrovit VEDIXIN Pentru Vedere Optima 30 capsule – 25 de lei

ZDROVIT  este companie cu peste 9 ani de activitate in piata farmaceutica din Romania ce isi dezvolta permanent portofoliul variat ce cuprinde produse farmaceutice pe baza de vitamine, minerale si extracte din plante, dar si produse de tip suplimente alimentare, OTC, RX, produse cosmetice si produse cosmetice pentru ingrijirea orala.

Interese legate de articol:

vedixin, vedixin prospect, vedixin pret, vedixin prospect contraindicatii, vedixin pret prospect,Tags: , , ,

Moda Sanatate.

Comments are disabled