Cuvinte frumoase de pus la FaceBook despre prietenie – Cuvinte frumoase – Cuvinte pt suflet

Cuvinte frumoase de pus la FaceBook despre prietenie – Cuvinte frumoase – Cuvinte pt suflet

O scurta selectie de cuvinte frumoase de dragoste, de cuvinte frumoase pentru prieteni, cuvinte frumoase bune de pus pe FaceBook.

1. Cele mai frumoase zile din viata sunt cele pe care le inchidem in cripta amintirilor.

2. Am învatat ca viata îti poate fi schimbata în cateva ore de catre oameni care nici nu te cunosc. Am învatat ca si atunci când crezi ca nu mai ai nimic de dat, când te striga un prieten vei gasi puterea de a-l ajuta.

3. O femeie stie ca poarta rochia potrivita atunci cand barbatul ei vrea sa i-o dea jos.

4. Iti multumesc ca existi; iti multumesc ca desi azi ploua de dimineata, pentru mine cerul a fost mai senin ca niciodata. Te imbratisez si iti trimit milioane de pupici.

5. Numai femeile si medicii stiu cît de necesara si de binefacatoare este minciuna pentru oameni.

6. Cu timpul inveti ca vorbele spuse intr-un moment de manie, pot continua tot restul vietii sa faca rau celui ranit.

7. Daca tu pleci totul se duce se duc iluziile mele si cu ele rostul meu. Daca tu pleci viata mea este cea care se va duce. Daca tu pleci sufletul meu se va duce la ca si soarele cand vine noaptea!

8. Dragostea e un munte pe care il urci rizind si il cobori plingind. E o taina pe care indragostitii o ascund de frica lumii. Cand taina e descoperita dragostea se stinge ca un cliseu fotografic expus la lumina.

9. Nimic nu-i face pe oameni mai buni decat intelepciunea si nimic mai rai decat simularea ei.

10. Barbatii au descoperit focul, dar femeile au descoperit cum sa se joace cu el.

11. Am vazut si-mi dau seama ca oamenii pot fi minunati si fericiti fara sa piarda capacitatea de a trai pe pamint. Nu vreau si nu pot sa cred ca raul este o stare normala a oamenilor, si totusi ei toti isi bat joc de aceasta credinta a mea.

12. Sa iubesti inseamna sa risti sa nu fii iubit. Sa astepti inseamna sa risti sa simti durere. Sa incerci inseamna sa risti sa esuezi. Dar trebui sa risti. Pentru ca cel mai periculos lucru in viata e sa nu risti nimic

13. Iubirea e un sarut furat, un zambet inocent, o imbratisare patimasa si un suflet smuls din piept.

14. Lacrima este distilarea sufletului. Este cea mai profunda emotie a inimii umane exprimata in solutie chimica. Este un extract concentrat, este produsul final al caderilor si al suferintelor. Lacrimile adevarate nu sunt un camuflaj, ci sunt tabloul sufletului desenat pe panza emotiilor. Ele sunt portretul celor mai adanci aspiratii umane.

15. Cand trei femei discuta, se numeste conversatie. Dupa ce una dintre ele pleaca, se numeste barfa.

guest post by DanielaTags: , , , ,

Mesaje-Urari-Statusuri-SMS.

Comments are disabled