Cuvinte de suflet pentru persoana iubita declaratii de Dragoste frumoase

Cuvinte de dragoste spuse din suflet, cuvinte de suflet pentru persoana iubita. Cuvinte de suflet, picaturi de iubire frumoase de pus in mesaje si SMS. Cuvinte de suflet pentru persoana iubita, sincere si simple ca si o dragoste inocenta sau ca o pasiune furtunoasa care mistuie sufletele patimase si insetate de absolutul magic al iubirii.

1. Dragostea e un munte pe care il urci rizind si il cobori plingind.e o taina pe care indragostitii o ascund de frica lumii….cind taina e descoperita dragostea se stinge ca un cliseu fotografic expus la lumina.

2. Nu ma cauta… Eu sunt peste tot in jurul tau: in fulgii de nea, in lumina alba a diminetii, in pustietatea noptii…Doar inchide ochii si lasa-ma sa te simt… Atunci cand luna bate noaptea la fereastra ta Sa stii ca am trimis-o sa-ti aduca dragostea Si toate stelele din cer ce le-am trimis la tine Iti spun ca esti facuta pentru mine.

3. Ai uitat de mine si tristetea s-a instapanit in lume! As vrea o lacrima, doar una care sa-mi inece obrazul, sa lunece apoi sa sterga distantele ce ne despart.cuvinte de suflet persoana iubita stari de iubire

4. Ti-am scris o scrisoare cu picaturi de ploaie iar cu vantul ti-am soptit-o. Am chemat vantul si i-am spus sa te mangaie; am adus pasarile si le-am pus sa-ti cante. Am inflorit copacii pentru tine si am topit zapada. Iubitule, daca inca nu ti-ai dat seama, sa stii ca eu sunt primavara si, si… Te iubesc! Te iubesc! Te iubesc!

5. Esti prima dragoste nebuna ce sufletul mi l-ai luat .. mi-ai luat si sufletul cu tine cand te iubeam cu adevarat! – Ma trezesc cu gandul la tine… ma gandesc toata ziua la tine… adorm cu tine in gand… te visez… dar tot imi e dor de tine… Oare de ce? – Daca as mai avea dreptul la o singura gura de aer mi-as tine respiratia pana ajung la tine sa iti spun ca te iubesc… chiar cu riscul de a muri…

6. Cand m-am nascut am primit un dar cu nume ciudat: INIMA. Ursitoarele mi-au spus sa n-o incredintez decit lucrurilor frumoase, marilor, cerului, stelelor. N-am ascultat si ti-am daruit-o tie. Ai luat-o , te-ai jucat cu ea si cand te-ai plictisit ai aruncat-o. Am cautat-o pana cind am gasit-o in spinii unui trandafir. Era rosie ca prima floare pe care ti-am daruit-o. Am luat-o am pansat-o cu lectura, cu muzica,cu arta, cu dragoste… sangereaza si acum. Uneori cred ca visez dar din pacate asta e realitatea. Nu stiu ce as mai putea spune, si poate cuvintele ar fi de prisos.

7. Daca vrei sa sti cat imi lipsesti, incearca sa prinzi picaturile de ploaie, numarul celor care le poti prinde arata cat de mult ti-e dor de mine, cele pe care nu le vei putea prinde arata cat de mult mi-e dor mie de tine.

8. Pentru noi ingerii iubirii, nu conteaza vorba “pana cand moartea ne v-a desparti” nu pe noi nici moartea nu ne v-a desparti ci ne va ocroti cu aripa duhului vesnic si o -m trai pana cand lantul iubire se v-a rupe de la gatul nostru.

9. Pentru iubire nu se multumeste, in consecinta, n-o sa iti multumesc nici eu, doar te iubesc sublim si nebuneste. Atat de pur, total, nepamantesc…

10. Tu esti raza mea de soare, ce lumineaza întunericul sufletului meu; tu esti aerul pe care-l respir,… clipa de clipa si apa fara de care as muri; as mai vrea sa pot spune ca esti si jumatatea inimii mele, dar nu pot pentru ca tu esti chiar inima mea… si ia gândeste-te… crezi cá as putea trai fara ea?!Tags: , , ,

Mesaje-Urari-Statusuri-SMS.

Comments are disabled