Cateva Mesaje Frumoase de La multi ani pentru cea mai buna prietena

Cateva Mesaje Frumoase de La multi ani pentru cea mai buna prietena

1. Azi e ziua cand zambetul invinge orice urma de tristete, cand sufletul e plin de fericire si aceasta e numai una in fiecare an.E ziua cand toti cei care te iubesc sunt aproape de tine urandu-ti LA MULTI ANI!

2. O fata ca tine merita sa primeasca numai dragoste si pupici. Dragoste si pupici ti-am pus si in acest cadou, sa citesti cu drag aceasta carte scrisa numai pentru tine in special atunci cand te simti singura si sa te gandesti la mine, la cat de draga imi esti… Pentru cea mai buna prietena, cu dragoste multi ani plini de iubire.

3. Toti se emotioneaza la suferinta unui prieten, dar numai un suflet cu adevarat bun, ca al tau, se poate bucura de succesele unui prieten. Iti multumesc ca-mi esti alaturi!

4. Visele de azi sa devina realitate. Sperantele de maine impliniri. Orice cadere e un pas inainte. Gandul bun sa te insoteasca mereu! LA MULTI, MULTI ANI!

5. Cata vreme avem amintiri, trecutul continua sa existe. Cata vreme avem speranta, viitorul ne asteapta. Cata vreme tu existi, merita sa traiesc prezentul.

6. Mai frumoasa decat prietenia e doar dragostea. O fata minunata ca tine le va avea pe amandoua, noi, iubitele tale prietene o sa avem grija sa-ti gasesti sufletul pereche. Daca undeva acolo exista baiatul ideal pentru tine, noi il vom gasi . La Multi ani!

La multi ani pentru cea mai buna prietena

7. O simpla amica gandeste ca prietenia s-a sfarsit cand v-ati certat. O prietena adevarata te suna dupa o cearta. O simpla amica asteapta ca tu sa fii mereu acolo pentru ea. O prietena adevarata asteapta sa fie acolo mereu pentru tine. O simplu amica citeste acest mesaj si-l sterge . O prietena adevarata il da mai departe si ti-l trimite si tie . La Multi Ani.

8. Stii ca prietenii sunt importanti in viata noastra. Uneori, poate cei mai importanti. De aceea vreau sa cred ca prietenia noastra valoreaza mai mult decat orice alte lucruri scumpe din aceasta lume… pentru ca eu te iubesc mult iti spun si in acest an “LA MULTI ANI!” si sper sa mai apuc sa iti zic si in urmatorii ani. Succes in viata!Tags: , , ,

Mesaje-Urari-Statusuri-SMS.

Comments are disabled