CANDY CRUSH SAGA NIVELE ONLINE PE FACEBOOK SAU PE ANDROID SI IPHONE

Versiunea pentru Facebook a jocului Candy Crush Saga i-a ajutat pe cei de la King să detroneze Zynga de pe tronul de cel mai mare creator de jocuri din reţeaua socialăFACEBOOK.

Pereţii sediului companiei King de la Londra sunt tapetaţi cu pesonajele din joc care i-au adus aproape 600.000 de dolari pe zi.

Si un mic si inofensiv HACK pentru Candy Crush Saga.

Daca vreti si voi sa aveti vieti nelimitate in jocul Candy Crush Saga, intrati aici leethax.net/facebook/candycrushsaga/ si instalati-va extensia de FIREFOX.

Atentie, acest HACK de Candy Crush Saga nu merge pe altceva, numai pe FIREFOX.

In poza de mai jos vedeti pe ce trebuie sa dati click, sunt doua linkuri acolo, voi dati click pe linkul Get the leethax.net Firefox extension.

Sunt de acord, cand alegi sa joci un joc pe Facebook te astepti automat si la parti cu SHARE, insa multi sunt de parere ca jocul Candy Crush Saga exagereaza de acuma.

Share peste share la orice realizare din joc.hack vieti joc candy crush saga facebook

Poti bloca orice informatie din joc sa apara pe peretele tau.

Ce faci insa la nivelul 20 din Candy Crush Saga, nivel  cand dai nas in nas cu urmatorul mesaj : “Unlock more levels. Ask friends or Unlock with 3 coins”.

Insa jocul Candy Crush Saga si nivelele sale superioare care “te dispera” sub aparenta si inselatoarea stralucire multicolarat nu este un joc doar pentru Facebook.

Candy Crush Saga si Bubble Witch Saga, jocuri dezvoltate si testate si de romanii de la studiul din Bucuresti, sunt singurele jocuri cross-platform pe Facebook, iOS si Android.

JOC Candy Crush Saga Level 350 Youtube

Adica, iti poti instala jocul Candy Crush Saga si pe telefon, daca ai un smartphone cu Android sau este mandrul posesor al un iPhone.

Conform Inside Social Games, la inceputul lui aprilie Candy Crush Saga a inregistrat peste 45.5 milioane de utilizatori activi lunar si peste 15 milioane de utilizatori activi zilnic, ajung primul joc pe Facebook.

Impreună cu Paul Grigoraş, Cristian Bidea şi Virgiliu Ionescu, Mihai Sfrijan au inaugurat primul studio King din România.

La scurt timp, odată cu succesul jocurilor dezvoltate de King, a crescut şi echipa din Bucureşti.

La finalul lui 2012, King România, dezvoltatorul jocului Candy Crush Saga număra 30 de angajţi şi ocupa primul etaj al clădirii Unirii Factory.Tags: , , , ,

SOFTPEDIA.

Comments are disabled