Calendar admitere liceu 2013 – repartizare computerizata 2013 edu.ro

Calendar admitere liceu 2013 – repartizare computerizata 2013 edu.ro

CALENDARUL ADMITERII LA LICEU pentru anul scolar 2013-2014.

Înscrierile pentru probele de aptitudini si de verificare a cunostintelor de limba moderna sau materna, care se vor face în functie de profilul liceului, încep din 27 mai.

Inscrierile pentru repartizarea computerizata le vor face secretariatele scolilor în data de 5 iulie 2013.

calendar admitere liceu 2013 repartizare computerizata

Unitatile de învatamant gimnaziale vor afisa oferta de scolarizare sau de formare profesionala pe 1 mai, când elevii se vor putea informa despre ce profil, ce domenii sau calificari profesionale pot urma în învatamântul liceal sau în cel profesional, se arata în calendar.

De asememenea, vor fi tiparite si brosuri care sa cuprinda toate informatiile admiterii, care va fi valabila pentru elevi din 7 mai, în aceeasi zi cand inspectoratele scoalre vor transmite la scoli lista cu centrele de înscriere, precum si a scolilor arondate fiecarui centru.

Tot pe 7 mai 2013, va fi afisat graficul sedintelor de completare a optiunilor de catre absolventii clasei a VIII-a si parintii acestora.

Între 13 si 31 mai, vor avea loc sedinte de instruire cu parintii si elevii pentru prezentarea procedurilor de admitere si a planului de scolarizare.

În data de 5 iulie se va afisa la fiecare unitate de învatamânt gimnaziala lista candidatilor, în ordinea descrescatoare a mediei de admitere. Tot atunci, secretariatele scolilor vor completa fisele de înscriere ale elevilor. Pe 8 iulie se vor elibera fisele de înscriere pentru candidatii care solicita sa participe la admitere în alt judet.

Înscrierea pentru probele de aptitudini are loc între 27 si 29 mai, urmând ca acestea sa se tina între 30 mai – 1 iunie.

Rezultatele finale ale repartizarii computerizate se vor afisa pe 3 iunie 2013.

Tot pe 3 iunie 2013 se vor depune contestatiile, iar rezultatele finale ale admiterii la liceu vor fi afisate pe 4 iunie de toate unitatile invatamant.Tags: , , , ,

INFORMATII DIVERSE UTILE.

Comments are disabled