BIOGRAFIE MIHAI GADEA EMANUEL – CV-ul PREZENTATORULUI ANTENA 3

BIOGRAFIE MIHAI GADEA EMANUEL – CV-ul PREZENTATORULUI ANTENA 3

Pe scurt despre CV-ul lui Mihai Gadea

Nume complet: Gadea Emanuel Mihai
Data Nasterii: 10 ianuarie 1977
Locul Nasterii: Bucuresti
Sotie Mihai Gadea: Agatha Kundri Gadea
Copii: Maisha Karina
Nationalitate: Romana
Studii: Institutul de studii istorice Nicolae Iorga, Facultatea de Teologie Adventista
Ocupatie: Realizator programe TV

biografie mihai gadea cv prezentator antena 3Incepand cu data de 14 mai 2010 Mihai Gadea este directorul postului de televiziune Antena 3, dupa ce în prealabil a condus Antena 2 si a fost moderatorul emisiunii „Sinteza zilei”, unde îi avea ca invitati permanenti pe Valentin Stan si Ion Cristoiu.

Intre anii 2002–2004 Gadea a fost realizator de programe în cadrul postului Realitatea TV, iar între 2004–2005 a realizat programe tv la Antena 1.

Mihai Gadea a absolvit Facultatea de Teologie Adventista în anul 2000 si poate de aceea Traian Basescu l-a numit la misto „pastor”.

Mihai Gadea este casatorit cu Agatha Kundri Gîdea (fosta Memete, nascuta la 19 august 1981 în Timisoara, absolventa a Universitatii de Vest  în 2004).

Mihai Gadea si Agatha Kundri au impreuna au o fetita, pe nume Maisha Karina.

Despre Mihai Gadea si sotia Agatha Kundri B1 TV sustinea ca cei doi îi datoreaza liderului onorific al PC, Dan Voiculescu, suma de 785.000 de lei (aproape 200.000 de euro). Cel putin asta reiese din declaratia de avere a lui Voiculescu, unde mai apar conturi în banci în valoare totala de peste 1.300.000 de euro si diverse alte împrumuturi.

Revista UNICA scria ca Mihai Gâdea este jurnalistul TV cu cea mai apreciata imagine profesionala din România. Asta dupa rezultatele unui sondaj de opinie initiat de consultantul de imagine Mihaela Berciu.


Tags: , , , , ,

Vedete romanesti si internationale Blog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*