Andreea Raicu "cumparaturi misterioase" cu “Regina cumparaturilor” la PRIMA TV

INSCRIERI la “Regina cumparaturilor” la numerele de telefon 021.311.70.94/ 0730.012.049 sau inscrieri online pe www.primatv.ro/inscrieri. 

Atentie insa la concursul Prima TV, “Regina cumparaturilor” se pot inscrie doar fete. Baietii trebuie sa se orienteze spre alte concursuri.

Andreea Raicu va prezenta la Prima TV emisiunea “Regina cumparaturilor”,  un format international care s-a bucurat de succes in tari precum Franta si Germania.

Fetele care adora sa colinde magazinele, sunt dependente de cumparaturi dar, mai ales, isi doresc sa se imbrace bine fara sa scoata un leu din buzunar, au toate datele pentru a castiga titlul de “Regina cumparaturilor”.

Andreea Raicu va comenta fiecare tinuta a participantelor si va oferi informatii despre cele mai noi tendinte in moda.

Regina cumparaturilor este varianta romaneasca a programului concurs international Shopping Masters.
andreea-raicu-inscrieri-regina-cumparaturilor-prima-tv
Formatul emisiunii concurs “Regina cumparaturilor”: cinci concurente au o suma limitata de bani si un anumit timp pentru a-i cheltui. Sunt trimise apoi la shopping, iar la final îsi expun, într-o parada, tinutele cumparate.

Concurentele de la “Regina cumparaturilor” se voteaza si între ele, dar primesc si decizia si sfaturile Andreei Raicu.

“Regina cumparaturilor” si Andreea Raicu va dau intalnire in aceasta toamna, numai la Prima TV.

Si tot ca o noutate in programul PRIMA TV, tot din toamna ex-mondenul Alex Bogdan, vine la carma unui concurs de cultura generala: Fii pe faza!

Si acest  format  de emisiune concurs este international. FII PE FAZA e un concurs tineresc, interactiv, care îsi propune sa testeze capacitatile noastre de a fi atenti si, evident, de a testa cultura generala a concurentilor, dar si a celor care urmaresc emisiunea din fata televizoarelor.

“Regina cumparaturilor” si “Fii pe faza” sunt doar doua dintre noutatile cu care Prima TV incearca sa se pozitioneze cat mai bine pe piata divertismentului TV romanesc.Tags: , , , ,

Filme Imagini Video Clip.

Comments are disabled