7 ianuarie Sf Ion (Ioan) – urari, mesaje de la multi ani

Mesaje de la multi ani de Sf. Ion (Ioan)

La doua zile dupa Sfanta si Dumnezeiasca aratare, respectiv Botezul Domnului, Biserica a randuit, inca de la inceput, a se praznui soborul cinstitului si slavitului prooroc Ioan, Inaintemergatorul si Botezatorul Domnului.

Ioan a descoperit cel dintai lumii ca Domnul Iisus este cu adevarat Mesia, Marele Trimis al lui Dumnezeu, Cel asteptat de toata lumea. Sfantul Ioan a fost pecetluit cu aceasta chemare inca de la venirea sa pe lume, prin-tr-o nastere minunata, din parinti inaintati in varsta, si vestit de inger. Mantuitorului insusi l-a cinstit pe Sfantul Ioan ca pe un adevarat Prooroc.

MESAJE DE LA MULTI ANI

1. Hai noroc si voie buna, Sa petrecem impreuna, C-astazi este o zi mare, Si-i motiv de sarbatoare. La multi ani!

2. Cu ocazia sarbatoririi numelui, din partea mea primesti un calduros LA MULTI ANI, sa ai parte de multa sanatate, multe realizari si tot ce-ti doresti alaturi de cei dragi.

3. In aceasta zi minunata, eu iti doresc sa-ti traiesti viata asa incat sa nu-ti para rau de niciun pas facut, de niciun zambet daruit si sa ai puterea sa lasi in urma tot ceea ce te supara, pentru a putea fi fericit!

Puteti trimite aceste mesaje de La Multi Ani, prin SMS, E-mail sau pe IM, celor care-si serbeaza ziua numelui. Ion, Ioan, Ionela, Ioana, s.a.m.d.

related search: mesaje haioase de la multi ani, mesaje zi de nastere, mesaje de aniversari, mesaje de onomastica, felicitari de la multi ani


Tags: , , , , ,

Mesaje-Urari-Statusuri-SMS.

One Response to “7 ianuarie Sf Ion (Ioan) – urari, mesaje de la multi ani”

  1. mandy says:

    In aceasta zi frumoasa stiu k este ziua ta cu parfumul tineretii eu te pot felicita LA MULTI ANI! multa sanatate si tot ceea c iti doresti sa ti se indeplineasca…