2014 anul care va schimba lumea ultimele profetii 2014 anul calului de lemn

Profetiile de la Cambridge – 2014 anul care va schimba lume.

Anul 2014, care in horoscopul chinezesc este anul calului de lemn si conform lui Nicholas Boyle, profesor la Universitatea Cambridge din Marea Britanie va fi un an crucial, care va decide un secol de saracie si razboaie sau o pace globala

Conform “profetului de la Cambridge” in 2014 americanii vor decide soarta umanitatii.

2014 va fi un an al schimbarilor, spune cercetatorul britanic, bazându-se pe faptul ca, în ultimele cinci secole, evenimente importante s-au întâmplat în mijlocul celui de-al doilea deceniu.

Profesorul Boyle a scris in cartea sa “2014 – Cum va supravietui omenirea unei noi crize” ca fiecare secol are un caracter aparte, care se stabileste in primii 20 de ani, exact ca si la oameni.

Boyle crede ca actuala criza economica poate fi doar inceputul unei crize globale mult mai grave, iar SUA au un rol central. In functie de ce vor decide liderii americani, omenirea poate intra intr-un secol de violente si saracie sau intr-un secol dominat de… Pax Americana.

profetii 2014 anul care va schimba lumeProfesorul sustine ca pacea globala va fi posibila doar daca organizatiile globale vor prelua din atributiunile statelor nationale.

Horoscopul 2014 pentru Pesti anunta ca nativii din aceasta zodie vor deborda de energie si optimism pe parcursul intregului an.

In general, 2014 va fi un an destul de bun pentru nativii din zodia Rac.

Va fi o perioada activa, incarcata emotional, plina de intalniri, oameni si evenimente noi, care vor influenta soarta Racilor.

Horoscopul 2014 anunta ca la inceputul anului Gemenii va trebui sa-si aleaga dusmanii si prietenii. Si unii, si altii vor fi langa ei in acest moment.

2014 este anul Calului de Lemn. Calul participa activ in toate sferele de existenta ale Taurului, asadar viata nativilor din aceasta zodie va fi la fel de activa si agitata in anul 2014.

2014 anul care va schimba lumea cel putin aceasta este profetia stiintifica a unui profesor universitar care a urmarit statistic cele mai importante evenimente din istoria lumii.

Voi ce credeti, poate exista un gram de adevar in faptul ca 2014 va fi anul care va schimba lume?Tags: , , ,

Ezoterism Ocultism Magie.

One Response to “2014 anul care va schimba lumea ultimele profetii 2014 anul calului de lemn”

  1. coman laurentiu says:

    Isus a afirmat la vremea sa caci si “perii din cap toti va sunt numarati” si nu a mintit nicidecum.Totul pe Terra e perfect calculat in timp si spatiu.Perioada februarie 2014-decembrie 2016 fiind o perioada de mari schimbari in lume…dar nicidecum sfarsitul acestei lumi.a vietii pe Terra.Numerologic.viata si tot ce exista in numerologie are ca functie directa cifra 9…chiar si un copil se naste dupa 9 luni.Exemple 1917-aparitia comunismului(1+9+1+7 face 18 apoi 1+8 face 9…1989.caderea comunismului tot 9….perioada de 72 de ani de comunism tot un 9 este…Romania s-a bucurat de doua ori de acest 9..9 mai 1877 si 9 mai 1945…….Acest secret al numerologiei functie directa de miscarea stelelor a fost descoperit de Nostradamus.Insasi Biblia specifica aceasta.la Geneza 1.14.Cine face “profetii”ca sa apara pe internet ar trebui sa se gandeasca caci totul a calculat NUMERIC (Luca 12.7) Numai bine de aici din Rep Ceha. Ioan.